Arnhemse Winter Hike (AWH)

Date(s) - 24/01/2020 - 26/01/2020

Opkomst
De Arnhemse winterhike staat gepland op 24 januari 2020 tot en met 26 januari 2020. Kosten zijn 16,50 per persoon.

Voor de scouts begint deze op 25 januari. De Arnhemse winterhike is een tweedaagse wandeltocht door de omgeving van Arnhem. De scouts gebruiken diverse routetechnieken om de weg van post naar post uit te zoeken en zo op de eindlocatie te komen. Door mee te doen met deze activiteit kun je je insigne Uitdagende Scoutingtechnieken – Tochttechnieken behalen. Ook loop je mee met een meerdaagse hike en zul je aan de slag gaan met coördinaten en een oleaat. Hey dat zijn twee onderdelen voor het verdiepingsinsigne.

Wie loopt de route het snelst? Het netste? En wie overleefd de winterse omstandigheden? En wie wint dit jaar de AWH?

PS: Leanne gaat (met een heel team) deze editie organiseren.

Groepjes
SkiYouLater: Victor (PL), Anna, en Jon
Lajaawinnefeest: Ravi (PL) Jens, Teun, Julianne en Noa
De PL’s zijn gekozen zodat ook zij kunnen proeven aan het PL-schap

Het thema is dit jaar: De (foutste) Après-Ski Party 2020!
Dus kleed je warm aan en ski naar de finish.

Voor de thuisblijvers
Jammer. Voor jullie is er dit weekend geen opkomst