Intercamp Engeland

Date(s) - 29/05/2020 - 01/06/2020

Opkomst
Het 53e Intercamp in 2020 vindt voor het eerst plaats van 29 mei tot 1 juni 2020 in het Verenigd Koninkrijk!

Elk jaar wordt het internationale kamp Intercamp georganiseerd. Afgelopen jaar was het in De Steeg en dit jaar zal het in Engeland zijn. Elk jaar doen er zo’n 2000 tot 3000 scouts mee vanuit heel Europa.

Het Intercamp is een internationaal scoutingkamp, dat sinds 1967 elk jaar tijdens het Pinksterweekend wordt gehouden.
Alle door WOSM en WAGGGS (scoutingorganisaties) erkende scouts zijn van harte welkom.

Natuurlijk is het Verenigd Koninkrijk wel een stukje verder fietsen dan naar De Steeg. Hierdoor zullen wij, als leiding moeten gaan zoeken hoe en wat voor dit weekend. Mochten er ideeën over vervoer, sponsoren of andere dingen zijn, horen wij dat graag via de mail.

Ook hangen de kosten hier nauw mee samen. Deze kosten kunnen we pas gaan berekenen bij genoeg aanmeldingen, vervoer en inschrijfkosten.
Bij te weinig aanmeldingen of beperkingen in vervoer, zullen wij helaas het kamp moeten annuleren.

Opgeven
Opgeven kan vóór 3 november via de link: