Regionale Greppeltocht

Date(s) - 23/11/2019
Hele dag

Categorie├źn

Op 23 november staat de Regionale Greppeltocht gepland. Of er aan deze activiteit kosten zijn verbonden, is nog niet bekend.

De Regionale Greppeltocht is, zoals de naam al doet vermoeden: Een regionale activiteit, waarbij de scouts in groepjes van minimaal 4 personen door de omgeving lopen. Er zullen verschillende groepen uit geheel de regio meedoen, waardoor je dus in contact kan komen met hun. De scouts mogen tijdens deze tocht niet gezien of afgeschenen worden door mensen van de organisatie, want dat levert minpunten op. De organisatie kan zich verplaatsen te voet, te fiets of met de auto. Maar niet elke voetganger, fietser of auto is iemand van de organisatie. Kun jij zonder gepakt te worden de eindstreep halen?