Regionale Scouting Wedstrijden (RSW)

Date(s) - 08/05/2020 - 10/05/2020

Opkomst
Op 8 tot 10 mei wordt de Regionale Scouting Wedstrijd voor de Regio Klein Gelderland georganiseerd. Er zijn kosten aan dit kampje verbonden alleen zijn die nog niet bekend. Houdt rekening met ongeveer 20 euro voor een driedaagse kampje.

De Regionale Scoutingwedstrijden (RSW) zijn jaarlijkse regionale wedstrijden voor Scouts. Alle Scouts binnen Regio Klein Gelderland kunnen zich opgeven voor de RSW. Per scoutinggroep kunnen meerdere teams, minimaal 4 deelnemers, deelnemen aan deze wedstrijden. Uiteindelijk wordt na het weekend duidelijk wie de beste zijn en krijgen een ticket voor de Landelijke Scoutingwedstrijden (LSW).

De wedstrijden duren meestal een heel weekend waarin je wordt beoordeeld op verschillende technieken en vaardigheden. Buiten serieuze opdrachten is er natuurlijk ook genoeg tijd om lol te maken met je eigen team en andere teams die meedoen!

Opgeven
Opgeven kan vóór 3 november via de link: