Aangescherpte Coronamaatregelen

Naar aanleiding van de persconferentie van vrijdag 18 september zijn er diverse aanscherpingen van de coronamaatregelen van toepassing:

• Bij klachten blijf je, ongeacht leeftijd, thuis. Scouting is geen school, daarom ga je bij verkoudheid ook niet naar Scouting. Krijg je klachten bij Scouting? Ga direct naar huis. Laat je testen.
  • Neem je verantwoordelijkheid bij de opkomsten en (informele) bijeenkomsten en houd 1,5 meter afstand.

Wat te doen bij een mogelijke besmetting van een (jeugd)lid?

Nu de scholen weer begonnen zijn en iedereen aan het werk is, loopt het aantal besmettingen in Nederland weer op.

• Is een lid of huisgenoot van een lid in afwachting van een coronatest? Dan komt het lid niet naar Scouting. Als de test negatief is kan het lid weer naar Scouting.
  • Positief getest? Kom niet naar Scouting en volg de aanwijzingen van de GGD. Als je weer helemaal beter bent kun je weer naar Scouting.

Deze maatregelen komen van Scouting Nederland, op hun website is ook informatie te vinden.

Verder ondervinden we nog problemen met de website, soms wordt je omgeleid naar websites met een commercieƫle inhoud. Wij zijn nog in gesprek met onze hosting provider over hoe dit mogelijk is.

Blijf veilig,

Met vriendelijke groet,