Verhuur

Ons clubhuis is te huur voor kampen en buitenactiviteiten. Wij verhuren niet voor feesten en partijen. Tijdens reguliere opkomsten dient het troephuis op zaterdag tussen 09:00 en 13:00 beschikbaar te zijn voor de groep. De slaapspullen kunnen dan gewoon in een hoek van de zolder gelegd worden.

Huurprijs voor scoutinggroepen:
€100,- per nacht tot 20 personen
Boven de 20 personen €3,-pp/pn extra.

Huurprijs voor niet-scoutinggroepen:
€130,- per nacht tot 20 personen
Boven de 20 personen €3,-pp/pn extra.

De borg bedraagt €100,- en wordt met de factuur geïncasseerd
en na de verhuur weer teruggestort.

Bij normaal gebruik worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor gebruik van elektra en water. Foto’s kunt u hier vinden. Het gebouw heeft beneden en boven een zaal, slapen kan met ca 40 personen, en er is buiten ruimte voor tenten. Boven is een toilet, beneden is een toilet in de hal en twee in de natte groep waar ook twee douches zijn. In de keuken staat een 6  pits fornuis en een koelkast, spullen om te koken zijn aanwezig. Ook is er Wifi in het gebouw (gratis)

Voor het huren dient u akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden Verhuur Pax Hill en de huisregels.

huurverzoek
Vul hier de gewenste huurperiode in